Прогнозирай и спечели

За да проследиш прогнозите, ВЛЕЗ или се РЕГИСТРИРАЙ

Правила на играта

  1. Прогнози могат да дават само регистрираните посетители на Gol.bg. Ако вече имате регистрация в сайта може да участвате в играта с този си акаунт, ако нямате - е необходимо да се регистрирате.
  2. За всеки мач може да давате прогноза с точен резултат. При познат знак (1 х 2) печелите 3 точки, при познат точен резултат – 7 точки. Прогнози могат да се правят и редактират до започването на конкретния мач. След това прогнозите се затварят.
  3. Когато мачът не приключи в редовното време, за краен резултат от мача се взема резултата след продълженията и дузпите.
  4. За да направите своята прогноза, е необходимо да се идентифицирате (логнете) с профила си в Gol.bg и да отидете на Всички мачове.
  5. Вие можете да давате прогнози за всички мачове до края на Световното първенство, както и да променяте всяка от тях неограничен брой пъти до започване на конкретния мач.
  6. При преждевременно прекратяване на играта поради непредвидени обстоятелства организаторите на играта не дължат никакво обезщетение на участниците в нея.
  7. Играта е създадена единствено с цел забавление и не подстрекава потребителите към залози или други хазартни дейности.
  8. Участието на един потребител с два или повече профила не е позволено!
  9. Администраторите на gol.bg си запазват правото да изтрият акаунтите на тези потребители, които играят с няколко акаунта, както и на тези потребители, за които по лична преценка се определи, че играят некоректно и неспортсменски.
  10. Gol.bg не носи отговорност или обезщетение, ако потребителското име и парола за достъп се използват неправомерно от друго лице.

Класиране

Класирането в играта се извършва според спечелените от прогнозите точки. Всеки регистриран играч участва в генералното класиране.

Генералното класиране включва всички срещи от Световното първенство. Надпреварата започва на 12 юни и завършва на 13 юли 2014 година.

Спонсорите на играта са осигурили награди за победителите в класирането, които може да видите ТУК.

Info За всеки мач може да се дава прогноза с точен резултат. При познат знак (1 х 2) се печелят 3 точки, при познат точен резултат – 7 точки.

Прогнози

Виж още