Още по темата

 

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори при заминаването на отбора за втория подготвителен лагер, който ще се проведе в Австрия.

"Имаме по-малко време за почивка, което носи известен дискомфорт. Селекцията е отворен процес, ще използвам това клише. Колегите свършиха огромен обем от работа – което се искаше от тях, свършиха го. Ако има нещо ново, ще го съобщим официално. Ще искаме да играем нападателно, агресивно, да играем този футбол, който спечели симпатиите на хората. Ще продължим по същия начин", каза Петричев на летище "София".

Относно осмата поредната титла, той заяви, че ЦСКА е имал шансове да спре хегемонията на Лудогорец заради слабите мачове на разградчани. Златните медали се решиха в последния кръг на Първа лига и останаха при "орлите".

"ЦСКА беше близо до нас, благодарение на грешките, които ние допуснахме. Загубихме много лесни точки, иначе щяхме много по-рано да станем шампиони. Тогава футболистите щяха да имат много повече време за почивка, но се случи така, че първенството стана интересно заради нас. Работим усилено, работим денонощно в последните месеци", добави Петричев.