Още по темата

 

Наставникът на Левски Петър Хубчев анализира нулевия хикс с Етър снощи, сложил край на победната серия на "сините" във всички турнири.

“Към края на мача желаехме повече победата. Не ни достигна гол. Имахме достатъчно положения, но беше въпрос на майсторство. Имахме ситуации, но днес не се получи. Повече се интересувам от желанието и хъса да се победи, не само днес, но и по принцип. Има какво да се желание, но се видяха добри неща“, започна Хубчев.

“Към края на мача се видя, че имаме повече желание да вземем мача. Ние се стремим да избягаме от елементарните обяснения и оправдание с двубоя в Лига Европа би било точно такова. Това ще бъде бягане от отговорност. Аз лично не видях умора след двубоя срещу Ружомберок“.

“Няма нужда да коментирам ситуацията с трансферите. Знам, че има развитие в тази насока, но не знам, кога ще може да ги видите. В детайли не съм гледал АЕК, така че не мога да ви кажа нищо освен, че трябва да сме мотивирани и свежи, за да дадем най-доброто от себе си“, завърши специалистът.