Младият нападател на Челси Тами Ейбрхам заяви, че доверието, което усеща от страна на мениджъра Франк Лампард му носи вдъхновение и да се представя на възможно най-високо ниво. 

Вчера той вкара първите си голове за лондончани във Висшата лига и бе в основата на успеха с 3:2 над Норич и макар и да признава, че началото на кампанията е било трудно, така и не е загубил увереността си. 

„Винаги е хубаво и важно, когато усещаш подкрепата на мениджъра. Босът определено разчита на младите играчи и това ни зарежда с увереност. Когато чувстваш вярата от треньора, винаги се стремиш да си на 100%“ заяви Ейбрахам пред официалния сайт на клуба. 

„Така или иначе аз винаги съм вярвал в себе си. Наистина началото на сезона бе трудно и не такова, каквото очаквах, но аз не съм човек, който ще се остави това да му повлияе, а напротив, накара ме да се старая още повече. Ето че отбелязах на два пъти и се надявам, че ще продължа да вкарвам за Челси. В крайна сметка във футбола най-важното е да се забавляваш и даваш най-доброто, което имаш“ добави той.